пʼятницю, 24 травня 2013 р.

Going to the mountain? Take your skirt!

 
В спідниці в гори...Легко! Чи виникало у когось з вас питання: "А чому ми, дівчата, не можемо ходити в походи в спідниці?.. Чому ми і в горах не можемо виглядати красиво?.."
На власному досвіді можу запевнити, що це цілком можливо, та нівіть досить таки приємно!
Ось, нарешті зважилися все-таки  поїхати в гори. Давно вже хотіли, але постійно щось заважало. Добре подумалі і ризикнули поїхати двоє з чоловіком, про що я зовсім не жалкую.
А їздили ми з чоловіком в обливаний понеділок в Тухлю, милуватись краєвидами з гори Захар Беркут як її прозвали в селі.

четвер, 23 травня 2013 р.

Spring is finally here! It's Easter time!


Nature blooms in all its glory! Sun is warming!
And in the morning many festively dressed people are heading to a favorite place for holiday merrymaking - Shevchenko grove. There people can join the festival "Celebrate Resurrection Together", which is held every year for the fifth time already.
There were many people, all the main meadow was filled. There were children, parents, big and small. Mostly in traditional embroidery. So many bright colors!
...
Настав час Паски, Писанок та Великодніх гулянь!
Природа розквітає у всій своїй красі! Сонечко пригріває!
І з самого ранку великі юрби святково вбраних людей прямують до улюбленого місця для святкових ігрищ - Шевченківського гаю, де відбувається фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом», який проводиться щороку, уже вп’яте.
Люду було багато, уся головна полянка була заповнена, діти, батьки, великі і малі. Переважно у традиційних і не дуже вишиванках, скільки яскравих  барвів!

вівторок, 21 травня 2013 р.

CATZZ ALL AROUND!


I love animals, especially cats! Even in my wardrobe I have a dress with cute tailed beasts, and just nice for a cool Lviv spring :)
Since It's warmer and the snow has finally melted, I always want to be outside, enjoy nature, inhale the scents of flowering ... I want it never ends!
...
Дуже люблю тваринок, особливо котиків! Навіть в моєму гардеробі знайшлося плаття з милими хвостатими звірятами і якраз підійло для прохолодної львісвької весни :)
Відколи потепліло та нарешті розтопився сніг, постійно хочеться бути на вулиці, милуватись природою, вдихати аромати цвітіння...І хочеться, щоб це ніколи не закінчувалося!
4 травня 2013 р.

понеділок, 13 травня 2013 р.

Spring continues..Dresses into battle :))



Тепло прийшло, планета цвіте та зеленіє! Ну і звичайно ж усім дівчатам уже давно хочеться одягнутися красиво і я звичайно не виняток :) Платтячка так і просяться, щоб їх вигуляти на вулиці... а там же і каблучки стаюсь вищими і ніжки красивішими )) Тож пора перестати ховати себе за джинсати та куртками!