суботу, 29 червня 2013 р.

Alfa Jazz Fest / My sweet & lovely Lviv


Я завжди була не байдужа до джазу, але більше вокалу, ніж барного інструменталу, яким джаз і був з самого свого зародження. І от випала чудова можливість відвідати виступи відомих джазових виконавців у нашому місті на Alfa Jazz Festival (джазовий фестиваль світового масштабу). Чому я була безмежно рада! Фестиваль відбувалась з 13 по 16 червня. Мені пощастило побувати там лише в два останні дні, але вони були найбільш насичені.

середу, 19 червня 2013 р.

Party Time!

Don't was bored Friday night at home, if there is a great opportunity to spend it on some interesting events ... for example eleks BattleOfTheBands, which took place June 14 at the pub «Garage» The Gas Statons. Mamy positive emotions and energy charge!
...
Для чого проводити вечір п'ятниці дома, нудьгувати, якщо є чудова можливість провести його на якійсь цікавій подій...Наприклад на eleks BattleOfTheBands , що відбувався 14 червня в пабі «Garage» The Gas Statons. Море емоцій та заряд енергії!

What I Wore

E-VIE top
Atmosphere skirt
 New Look  heels
Forever 21 earrings 
New Look bag



понеділок, 3 червня 2013 р.

Come back warm days! Ukrainian London!

Весь минулий тиждень була прохолодна дощова погода, яка і досі хазяйнує...Як це типово для Львова. Але ми самі створюємо для себе теплий сонячний настрій гарним кіно та першими смачнючими полуницями та черешнями!

The whole last week the weather was cold rainy and still the boss ... As it is typical for Lviv. But we are creating a warm sunny mood  for ourselves with a good movie and this year first delicious strawberries and cherries!


А ще мій улюблений і єдиний кактусик, подарований на позаминулий День Закоханих, знову зацвітає, вдруге. І сподіваюсь буде так само довго цвісти як і минулого разу.

And my favorite and the only cactus, that was presented to me on last year's Valentine's Day, blooming again, for the second time. And I hope it will flourish as long as the last time!