неділю, 13 грудня 2015 р.

LOVE YOUR HAIR AGAIN

Сьогодні мова піде про нову марку ELEO від моєї улюбленої компанії Oriflame.
***
Hi, friends! Today I'll discuss the new brand ELEO of my favorite company Oriflame/


ELEO - це любов до вашого волосся: з першого погляду, з першого дотику!
***
ELEO - a love for your hair: at first sight, at first touch!


Розкішна формула з натуральними оліями Аргани, Троянди, екстрактом Реп'яхового кореня та вітаміном F - глибоко живить і відновлює волосся по всій довжині, надаючи йому неперевершеного аромату та наповнюють його сліпучим сяйвом.
Невагома текстура олій не обтяжують волосся, а навпаки додає об’єму.
Волосся знову сильне, блискуче та живе. Воно стає слухняним та гладеньким, його легше розчісувати та укладати. 
Підходить для усіх типів волосся.
***
Luxurious formula with natural oils Argan, Roses, Burdock root extract and vitamin F - deeply nourishes and restores hair over the entire length, giving it an unrivaled aroma and fill it with dazzling light. Weightless texture hair oils don't burden, but rather adds volume.Hair is strong, brilliant and alive again.  
It becomes docile and smooth it is easier to comb and conclude it. 
Suitable for all hair types.


Мало що може так ефективно виправити ситуацію з сухими і скуйовдженим волоссям як натуральне масло для волосся. Воно допоможе підкорити волосся, що сплутується, укласти непокірні завитки і створить гладку і сяючу здоров'ям зачіску.
Масло ELEO також захищає фарбоване або пошкоджене волосся.
Найкраще для цих цілей підходить багате антиоксидантами марокканське Арганове масло. Воно має властивість склеювати і згладжувати волосяну кутикулу, формуючи навколо неї захисний шар, який зміцнює твоє волосся.
Інший чудовий природний інгредієнт - Трояндове масло. Воно відновлює структуру поверхні волосся, роблячи його слухняним.
 ***
Few things can be as effective to fix the situation with dry and ruffled hair as natural oils. It will help to conquer your ruffled hair, will conclude unruly curls and create smooth and radiant health hairstyle.
ELEO Oils protects dyed or damaged hair.ґBest suited for this purpose is rich in antioxidants Moroccan Argan oil. It has the ability to stick together and smooth the hair cuticle, forming a protective layer around it that strengthens your hair. 
Another excellent natural ingredient - Rose oil. It restores the structure of the surface of your hair, makes it manageable.



До складу серії для догляду за волоссям Eleo входять:

- Шампунь для волосся
(багатий натуральними інгредієнтами, утворюючи пишну запашну піну, дбайливо очищує і живить волосся, надаючи йому здорового сяйва і чудового аромату. Запобігає ламкості)
- Кондиціонер для волосся
(насичений запашний кондиціонер інтенсивно живить волосся, надаючи йому сяючого блиску, робить його слухняним і гладеньким, полегшує розчісування і укладку)
Маска для волосся
(живильна маска з натуральними оліями - насичена формула живить волосся зсередини, відновлюючи, зміцнюючи і надаючи йому гладкості, сяючого блиску і неперевершеного аромату)
 - Захисне масло для волосся Eleo
(насичена формула з невагомою текстурою глибоко живить волосся зсередини, захищаючи його і надаючи йому гладкості і здорового блиску. Ідеально для фарбованого волосся!)
 - Розгладжуюче масло для волосся Eleo
(насичений догляд  розгладжує, пом’якшує і зволожує волосся, не обтяжуючи його і полегшуючи укладку. Ідеально для хвилястого, неслухняного волосся!)

   

ПРОСТІ ПРАВИЛА ДЛЯ ДОСЯГНЕННЯ НАЙКРАЩИХ РЕЗУЛЬТАТІВ:



1. Використовуй захисне масло або масло для розгладження. Пам’ятай, що обидва засоби можна наносити як на вологе, так і на сухе волосся.
2. Для довгого волосся або волосся середньої довжини достатньо двох натискань на помпу, використовуй меншу кількість для коротшого волосся. З часом ти зрозумієш, яка кількість засобу ідеально підійде твоєму волоссю.
3. Акуратно розітри олію між долонями і розподіли її по всій довжині волосся, трохи відступаючи від коренів волосся.  Приділи особливу увагу кінчикам.
4. Не змивай!

Обрати свій засіб Eleo можна тут: http://ori.click/eleo

Немає коментарів:

Дописати коментар