неділя, 7 жовтня 2018 р.

Вегетаріанська піца з руколою



Пов’язане зображення 

Інгредієнти:
1. Борошно кукурудзяне, рисове — по 1 скл.;
2. Борошно (лляне або лляне насіння) — 2 ст.л.;
3. Лимон — ½ шт.;
4. Сода — ½ ч.л.
5. Прованські трави — 1 дрібка;
6.
10 овочів — 1 ст.л.;
7. Томати — 4 шт.;
8. Перець болгарський — 1 шт.;
9. Цибуля червона — ½ шт.;
10. Маслини (без кісточок) — ½ банки
11. Тофу (щільний) — 200 г
12. Томатна паста — 100 г
13. Рукола свіжа — 1 жменя

Приготування:
Спочатку приготуйте основу для піци: змішайте у великій мисці кукурудзяне і рисове борошно, спеції і соду.
Залийте мелене насіння льону або лляне борошно невеликою кількістю гарячої води, перемішайте і дайте трохи постояти, щоб вийшла тягуча суміш.
Вмішайте в борошно лляну суміш, додайте сік лимону і воду до досягнення щільної консистенції (тісто має трохи прилипати до рук).
Вимісити тісто і розкачайте, злегка присипавши борошном.
Випікайте в духовці при температурі 180 градусів протягом 10-15 хвилин.
Поки запікається основа піци, приготуйте начинку: наріжте перець, помідори і цибулю кільцями, тофу скибочками, а маслини половинками.

Немає коментарів:

Дописати коментар